Ook voor kuiswerk aan uw hang- of bakgoten is er De Glazenwasser Chris

Laat uw dakgoten reinigen door een vakman

Zelf op de ladder kruipen wanneer uw dakgoot gereinigd moet worden? Dan kan u maar beter niet doen. Niet alleen gaat dakgootreiniger Christiaan Horemans voor de veiligste aanpak, hij gaat ook voor de aller properste.

Dakgootreiniging met advies

Uw dakgoten worden echt grondig gekuist wanneer u beroep doet op deze vakman. Alle bladeren, alle mos zal voor lange tijd verdwenen zijn en uw dakgoten zullen weer blinken als nooit ervoor. Bovendien geeft hij zijn klanten graag het nodige advies mee na een grondige inspectie. Merkt hij op dat uw hang- of bakgoot eigenlijk versleten is? Moet ze vervangen worden of moeten er dringende herstellingen uitgevoerd worden? Hij zal het steeds meedelen.

Moeten we nog een beetje hoger het dak op kruipen?

Niet alleen voor het reinigen van uw dakgoten, maar ook voor het beter poetswerk aan uw zonnepanelen is De Ramenwasser Chris uw ideale partij. En ook voor uw rolluiken en poorten kan u hier aankloppen. Meer dan dakgoten kuisen alleen dus!

Dakgoten reinigen in Lier of de regio er rond? Op Christiaan Horemans kan u vertrouwen! Contacteer hem vandaag nog voor meer informatie of voor een afspraak.